backoffice-1

پیشخوان :

بعد از وارد کردن آدرس  backoffice-panel.postex.ir با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور وارد پنل بک آفیس شوید .

بعد از ورود شما با شمای کلی پنل  و آمار هایی در خصوص سفارشات مواجه خواهید شد

در این صفحه شما شما در ابتدا زمان بروزرسانی چارت ها را مشاهده می فرمایید و سپس تعداد سفارشات ، آمار جمع آوری و توزیع ، مشکوک به مفقودی ها و … را مشاهده می فرمایید . هر یک از این مفاهیم در جای خود و به تفکیک توضیح داده می شوند.

در نوار بالای صفحه گزینه های مختلف قابل مشاهده می شود که به ترتیب از راست به چپ تماس های جاری ، جستجو بارکد ، تغییر زبان  ، تنظیمات و حساب کاربری شما می باشد .

در قسمت تماس ها جاری اطلاعات آخرین تماس را به همراه اطلاعات اپراتور نمایش داده میشود.

در قسمت جستجو شما می توانید جستجو را بر اساس بارکد ، شماره مرسوله و شماره سفارش مشتری انجام دهید .

گزینه تنظیمات قالب شامل موارد روشنایی قالب که شامل دو حالت لایت مود و دارک مود می باشد همچنین عرض قالب و سایر تنظیمات می باشد .

و اما در نهایت قسمت حساب کاربری شما که با شامل نام شما و سمت دسترسی شما می باشد قابل مشاهده می باشد و شامل قسمت های پروفایل ، پیام ها و و ظایف شما می باشد

قسمت پروفایل اطلاعات عمومی شما مانند نام و نام خانداگی را نمایش میدهد که قابل تغییر می باشد همچنین گزینه تغییر رمز عبور ورود به سیستم را دارا می باشد همچنین می توانید آواتار و عکس پروفایل خود را از این قسمت تغییر دهید.

گزینه پیام ها و وظایف در حال بروز رسانی مباشد .

و در نهایت گزینه خروج برای خارج شدن از اکانت می باشد.

 

فصل اول: پشتیبانی

بخش اول :کارتابل

  • کنسلی سفارش

در تب کنسلی سفارشات اولین چیزی که میبینیم، فیلترهایی است که در این تب جهت سهولت استفاده از آن وجود دارد که شامل نام و نام خانوادگی، شماره همراه، شماره سفارش، نحوه واریز ، وضعیت درخواست، دلیل کنسلی و تاریخ ثبت درخواست سفارشی که بابت کنسلی به دنبال آن هستیم ، می باشد پس اولین بخشی که در تب کنسلی سفارش وجود دارد فیلتر های تشخیص سفارشات کنسلی می باشد که دو آیکن جستجو و خالی کردن فرم هم دارد .

نکته ای که قابل توجه می باشد این قسمت کنسلی مربوط به سفارشات سیستم لگسی که از طریق app.postex.ir ثبت شده اند می باشد و سفارشات سیستم جدید در این قسمت قابل کنسلی نیستند.

از وظایف همکاران تیم پشتیبانی است که سفارشاتی درخواست کنسلی آنها ثبت شده است را در قسمت کارتابل، کنسلی سفارشات میبینند طبق اکانت منیجری خود بررسی و تایید یا عدم تایید آن ها را درج کنند.

همکاران تیم پشتیانی با کلیک کردن بر روی شناسه میتوانند هریک از درخواست های ثبت شده در این قسمت را باز کرده وجزئیات آن را مشاهده کنند.

تصویر بالا یک فرم درخواست کنسلی باز شده را نمایش می دهد. همکاران پشتیانی موظف هستند که در ابتدا طبق شماره سفارش یا شماره رهگیری درج شده در فرم ابتدا بررسی داشته باشند که وضعیت سفارش ووضعیت پرداخت سفارش به چه شکل می باشد.

انواع وضعیت سفارش: 1) تکمیل : (سفارشی که یا پرداختی بابت آن انجام شده و کد رهگیری دارد،یا به شکل پس کرایه بوده وطبیعتا پرداختی انجام نشده اما دارای کد رهگیری می باشد.)

2) درحال پردازش :(سفارشی که پرداختی بابت انجام شده اما به هردلیلی کدرهگیری دریافت نکرده ست).

3) معلق:( سفارشی که هم وضعیت سفارش معلق باشد وهم وضعیت پرداخت آن معلق می باشد)

4) منصرف شده :(سفارشی که وضعیت آن، منصرف شده باشد.)

انواع وضعیت پرداخت: 1) پرداخت شده: سفارشی که یا ازطریق درگاه یا ازطریق کیف پول پرداختی بابت آن انجام شده است.

2) پرداخت نشده: سفارشی که پرداختی آن معلق باشد. نکته : در سفارش های COD با وضعیت سفارش تکمیل نیز وضعیت پرداخت معلق درج می شود که نباید آن را با سفارش های پیش کرایه اشتباه گرفت.

تنها سفارش ها با وضعیت سفارش تکمیل و درحال پردازشی که پرداخت شده باشند امکان کنسلی دارند در غیر این صورت همکاران پشتیبانی با ذکر توضیحات خود در بخش توضیحات ،در قسمت وضعیت درخواست، امکان کنسلی سفارش وجود ندارد را درج و گزینه ارسال اطلاعات را کلیک میکنند.

درمورد سفارشات با وضعیت تکمیل ، همکاران بخش پشتیبانی از قسمت ارسال اطالعات به واحد مالی تیکهای لازم بابت عودت هزینه را درج کرده و نهایتاً از گزینه وضعیت درخواست را ،گزینه تایید پشتیبان را انتخاب کرده وروی گزینه ارسال اطالعات کلیک میکنند.

به این شکل همکاران بخش مالی فرم را چک وطبق تیک های درج شده عودت هزینه سفارش را انجام می دهند.

ارسال اطلاعات به واحد مالی:

عودت خدمات پستی:منظور بازگشت مبلغ هزینه تولید بارکد طبق فاکتور سفارش است.

نکته: در سفارش های درج شده توسط نمایندگان تنها درصورتی که علت کنسلی باگ سیستم باشد این هزینه عودت داده میشود. اما درمورد سفارشات ثبت شده توسط مشتریان این هزینه همیشه عودت داده می شود.

عودت خدمات فنی و پشتیبانی:منظور بازگشت خدمات فنی وپشتیبانی طبق فاکتور است.

عودت خدمات بسته بندی:چنانچه مشتری برای سفارش هزینه بسته بندی راتیک زده باشد درصورت کنسلی این هزینه نیز عودت داده می شود.

عودت خدمات جمع آوری:اگر مشتری در زمان ثبت سفارش جمع آوری را نیز انتخاب کرده باشد، در صورت کنسلی، این هزینه نیز عودت داده می شود.

نحوه واریز:برای نمایندگان همیشه کیف پول وبرای مشتریان طبق اعالم آن ها یا کیف پول یا واریز به شماره کارت اعالمی آن ها انجام می شود.

دلیل کنسلی و جزئیات دلیل کنسلی: این قسمت طبق توضیحاتی که توسط مشتری یا نماینده درج شده ست پر می شود.

  • برداشت از کیف پول

دراین بخش هم فیلترهایی برای یافتن درخواست مانند نام ونام خانوادگی، شماره همراه ، شبا ، وضعیت، تاریخ ثبت درخواست وتاریخ پایان درخواست وجود دارد،که با کلیک بر روی آن ها،می توان درخواست مورد نظر را پیدا کرد. درخواست کلیه کسانی که تقاضای برداشت از کیف پول را داشته باشند دراین قسمت نمایش داده می شود.

شما می توانید با کلیک بر روی شناسه هر درخواست وضعیت آن را تغییر دهید

  • حفظ مشتریان

مشتریان از دست رفته برای مشتریانی می باشد که از آخرین ثبت سفارش آن ها بیش از 15 روز گذشته و تیم پشتیبانی باید با آن ها تماس بگیرد و تنیجه عدم همکاری را مکتوب نماید .

  • مرسوله مفقودی

مرسوالتی که از طرف همکاران دیجی کالا به عنوان کیس های شکایتی به همکاران پشتیبانی پستکس جهت پیگیری ارجاع داده می شوند، دراین بخش قرار میگیرند.

مهم ترین بخشی که یک پشتیان درپنل با آن سروکار دارد ، بخش مرسولات مفقودی می باشد. تمامی مواردی که توسط دیجی کالا تحت عنوان موارد شکایتی جهت پیگیری به پستکس ارجاع داده می شود در این بخش قرار میگیرند .این تب نیز مشابه تمامی بخش ها ، بخش فیلتر ها را جهت سهولت کار، داراست.

-استان فیلتر بر اساس استان می باشد .

– شهر فیلتر بر اساس شهر می باشد .

– شناسه در واقع،شناسه سطری است که جهت پیگیری ارجاع داده شده ست.

-بارکد،همان کد رهگیری مرسوله ای می باشد که جهت پیگیری ارجاع داده شده ست.

-تاریخ ثبت، در واقع زمانی ست که آن مرسوله توسط دیجی کالا در پنل بارگذاری شده ست.(با انتخاب گزینه تاریخ ثبت -تا تاریخ ، جستجوی کیس ها محدود می شود)

-آخرین وضعیت: منظور آخرین وضعیتی است که توسط پشتیبان برای هر مرسوله درج می شود.(انواع وضعیت ها به شکل کامل توضیح داده می شود)

-وضعیت نهایی: مرسوالتی که در روند پیگیری آنها، برای آن ها وضعیت مفقودی پستکس یا مفقودی نماینده درج می گردد به تشکیل پرونده غرامت منتهی می شوند که نهایتا برای آن ها وضعیت پرداخت شده یا لغو شده درج میگردد .)الزم به ذکر است که که کلیه کیس ها در حالت ابتدایی روی گزینه بدون تشکیل پرونده غرامت هستند(

-کاربر: از بین کلیه اعضای تیم پشتیبانی به تصمیم مدیر تیم پشتیانی به جهت پیگیری هر مرسوله ، یکی از نفرات اختصاص پیدا میکند

-توضیحات: اگر همکاران پشتیبانی یا همکاران دیجی کالا در بخش توضیحات موردی درج کرده باشند با ذکر آن در بخش توضیحات می توان جستجو را محدود کرد.

– عودت به فرستنده: این قابلیت معطوف به زمانی ست که از طریق همکاران پشتیانی برای یک مرسوله در سامانه پست عودت به فرستنده درج گردد

*نکته: کاربرانی که دسترسی با عنوان مدیر سیستم داشته باشند در قسمت پایین  بخش فیلتر ، گزینه ی +افزودن را مشاهده میکنند. که میتوانند بارکد یا شماره سفارشی را شخصا به این بخش اضافه کنند.

در یک شمای کلی ، بخش مرسوالت مفقودی مشابه تصویر بالا می باشد.هرمورد از مرسوالت مفقودی دارای ردیف، شناسه، بارکد، شماره سفارش مشتری، شهر،کاربر، تیک تماس با گیرنده،آخرین وضعیت، تیک عودت به فرستنده،وضعیت نهایی،کد EOP،تاریخ ثبت ،، عملیات(تنها مدیران سیستم این دسترسی را دارند)می باشد. همچنین با کلیک بر روی گزینه خروجی اکسل ، میتوان ازکلیه موارد ثبت شده در این بخش خروجی اکسل دریافت کرد.

نحوه بررسی موارد مفقودی

یک کیس شکایتی که توسط دیجی کالا جهت پیگیری ارجاع داده می شود دریک نمای کلی مشابه تصویر می باشد.

درقسمت بالا ، اطلاعات مرسوله از قبیل نام ونام خانوادگی گیرنده، آدرس گیرنده ،شماره گیرنده وارزش ریالی مرسوله درج گردیده ست. باکلیک کردن برروی گزینه رهگیری از پست ، امکان بررسی آخرین روند مرسوله بدون مراجعه به سامانه رهگیری پست وجود دارد.

در قسمت بعدی اطلاعات سفارش مانند بارکد ، شماره سفارش مشتری و توضیحات که مشتری به دیجی کالا ارائه داده است و توسط همکاران درج شده است . قطعا شماره سفارش در این بخش با DK آغاز می شود. آنچه بعد از DK درج می گردد در اصطلاح شیپمنت نامیده می شود. بعد از هر شیپمنت ، – عدد درج می گردد که نشان دهنده فقره آن سفارش می باشد .

برای مثال شماره سفارش 1_242980249DK ، 242980249شیپمنت محسوب می شود و آنچه بعد از (-) درج شده یعنی عدد 1 فقره سفارش محسوب می شود.

انتخاب محتوایات مرسوله : با کلیک کردن بر روی این گزینه محتویات سفارش نمایش داده میشود.

اما قسمت آخر قسمتی است که همکاران پشتیبانی با آن سرکار دارند.

کاربر مسئول: سرپرست پشتیبانی روزانه کلیه مرسولات بدون کاربر را چک کرده وازبین اعضای تیم خود برای پیگیری آن مرسوله ،کاربری را اختصاص می دهد.. درحال حاضر از زمان اختصاص کاربر تا به نتیجه رساندن هرکیس شکایتی همکاران تیم پشتیانی 5 روز کاری فرصت دارند و پایان 5 روز باید کامنت نهایی خود را در بخش آخرین وضعیت به ثبت برسانند. مرسوالتی که بیش از 2ماه از تاریخ تولید بارکد آن ها گذشته باشد امکان پیگیری از جانب تیم پستکس را ندارند.

کاربر مسئول مشترک:به تشخیص سرپرست واحد پشتیبانی ، درصورت نیاز برای پیگیری هرمرسوله می توان از بین همکاران نفر دومی نیز انتخاب کرد.

آخرین وضعیت:مهم ترین بخش در این قسمت دانستن مفهوم هریک از این وضعیت ها می باشد.

تحویل به گیرنده: چنانچه مرسوله تحویل گیرنده شده باشد این کامنت درج میگردد. برای احراز تحویل به گیرنده، راه های مختلفی وجود دارد

  1. تماس باگیرنده :کاربر طبق شماره تماس ،با گیرنده تماس گرفته و در صورت اعالم گیرنده مبنی بر تحویل گرفتن مرسوله با درج کامنت تحویل گیرنده کیس بسته می شود.

نکته: همکاران درنظر داشته باشند که حتما تماس ها با سیموتل باشد که مکالمه ضبط گردد و اینکه در این حالت تیک تماس با گیرنده نیز درج شود.

 

  • ارسال پیامک: با کلیک بر روی گزینه ارسال پیامک، پیامکی برای گیرنده ارسال شده که در صورت تحویل عدد یک و درصورت عدم تحویل عدد 2 را برای ما پیامک کنند.
  • ازطریق امضا:اگر امکان دسترسی به گیرنده به هیچ عنوان نبود ، از طریق رابط در پست تصویر امضای گیرنده از پست دریافت می شود. که میتوان با کلیک بر روی قسمت تصاویر زمینه ، تصویر امضا را به سفارش اضافه کرد.

عودت به فرستنده: این گزینه 2 حالت دارد: یا از طریق همکاران دیجی کالا (شعبه یا رابطین دیجی کالا) اعلام می شود که کالا از طریق اداره پست به آن ها بازگشت داده شده ست یا از طریق تیم پشتیبانی پستکس در سامانه پست عودت به فرستنده ثبت شده ست. که در این صورت تیک عودت به فرستنده درج میگردد.

عدم تحویل به پستکس: مواردی که اصطلاحا بارکد میله ای ندارند (یعنی در بخش لیست تحویل تجمیعی وقتی جستجو می شوند چیزی نمایش داده نمیشود) ← بارکد میله ای در بخش تحویل تجمیعی به طور کامل توضیح داده می شود.

در حال پیگیری: اگر هیچ یک از کامنت های قطعی بابت پیگیری اولیه یک مرسوله درج نگردید و همکاران در حال پیگیری از پست بابت مرسوله مورد نظر بودند ، این کامنت درج می گردد. اولین مرحله برای پیگیری ثبت می شوید. این eop.post.ir  می باشد. برای این کار وارد سامانهEOPشکایت در سامانه پست اصطلاحا ثبت شکایت به جای مشتری انجام می شود. پس طبیعتا روی گزینه مشتریان کلیک می شود. توجه داشته درج EOPباشد که در پایان انجام ثبت شکایت ، یک کد پیگیری به شما داده می شود که باید در قسمت کد گردد که در زمان پاسخگویی پست بتوان با آن کد پاسخ پست را رویت کرد.

دومین مرحله پیگیری از پست می باشد لیستی تحت عنوان رابطین تجارت وجود دارد که همکاران با مراجعه به آن، با توجه به استان گیرنده پیگیری های الزم را انجام می دهند.

ممنوعات پستی: اگر تمامی محتویات یک شیپمنت ممنوعات پستی باشد اگر همکاران به هیچ کامنت قطعی بابت پیگیری آن مرسوله نرسند، این کامنت درج میگردد.

مفقودی پستکس: اگر بعد از پیگیری همکاران پستکس، نهایتا همکاران به این نتیجه برسند که بسته مفقود شده ست ، این کامنت درج میگردد.←(موارد مفقودی پستکس باید به تشکیل پرونده غرامت منتهی گردند) درج این کامنت از طرف پستکس برای همکاران دیجی کالا به این معنی ست که مبلغ سفارش از حساب پستکس کسر شود.(همکاران دیجی کالا باگیرنده ارتباط میگیرند یا هزینه به مشتری عودت داده شده یا مجددا سرویس دهی انجام می شود).

مفقودی نماینده: اگر مرسوله دارای بارکد میله ای باشد اما  در اداره پست خوانش نشده باشد(اگر در سامانه رهگیری پست چک گردد کامنت مرسوله از سوی مبدا تحویل پست نگردیده است، مشاهده می شود( این کامنت درج میگردد. برای این دست از مرسوالت نیز همانند موارد مفقودی پستکس ، مبلغ سفارش از حساب پستکس کم می شود اما نهایتا در زمان واریزی ماهانه نمایندگان، از حساب نماینده کسر می شود.← این موارد نیز جزکیس های تشکیل پرونده غرامت هستند .

عدم امکان ثبت کنسلی پست: برای بعضی موارد که همکاران دیجی کالا درخواست ثبت عودت به فرستنده در سامانه پست را دارند، این امکان میسر نمی باشد(مثال ممکن است مرسوله جهت توزیع تحویل نامه رسان شده باشد، یا در پست خوانش نشده باشد) در چنین مواردی همکاران پستکس این کامنت را درج میکنند.

در حال ارسال: مرسولاتی که روال طبیعی خود را در روند ارسال طی میکنند و طبق تایم ارسال پست پیشتاز که همانا 3 تا 9 روز کاری ست، روند دارند، این کامنت درج می شود.

صورت جلسه: مواردی که مشتریان بابت آن ها از اداره پست صورت جلسه دریافت کرده اند(به دلیل مفقودی یا کسری) نیز ، این کامنت در برابر آنها درج می شود. الزم به ذکر است که این موارد نیز از حساب پستکس کسر می گردد.(همکاران دیجی کالا موظف هستند در زمان بارگذاری این مرسوالت در بخش تصویر ضمیمه ، عکس صورت جلسه را بارگذاری کنند)←این موارد نیز جزکیس های تشکیل پرونده غرامت هستند.

مفقودی دیجی کالا: مواردی که آدرس گیرنده اشتباه درج شده باشد، موارد مفقودی دیجی کالا هستند. همکاران پستکس تا 5 روز کاری پیگیری اولیه را انجام می دهند اما اگر به هر دلیلی روند درستی پیدا نکند، پستکس مسئولیتی بابت آن ندارد.

تشکیل پرونده غرامت: بابت تمامی مواردی که وضعیت آن ها مفقودی پستکس، مفقودی نماینده و صورت جلسه درج می شود، پرونده غرامت تشکبل می شود. برای تشکیل پرونده غرامت روی گزینه چاپ فاکتور و چاپ نامه شکایت بخشی از پرونده غرامت جهت ارسال به پست آماده می شود.

نمونه فاکتور جهت تشکیل پرونده غرامت

نمونه نامه شکایت جهت تشکیل پرونده غرامت

-توضیحات پستکس: اگر پیگیری هایی که توسط پشتیبانی انجام می شود نیاز به درج توضیحات داشته باشد در این قسمت درج میگردد.

سوابق: دراین قسمت نفرات بازدید کننده آن شناسه با تاریخ و ساعت از اولین تا آخرین به ترتیب نمایش داده می شوند.

درخواست نمایندگی

در قسمت نمایندگی این بخش توضیح داده می شود.

بخش دوم : سفارشات

  • تمامی سفارشات

تمامی سفارشات ثبت شده در سیستم جدید یا همان web.postex در این قسمت نمایش داده می شود.

 

فیلتر های این قسمت شامل شماره سفارش ، شماره مرسوله ، بارکد ، شماره سفارش مشتری ، گیرنده و… می باشد.

در قسمت بعدی گزینه های چاپ فاکتور ، ثبت جمع آوری ، خروجی اسپید ، خروجی اکسل و آماده به ارسال موجود است.

چاپ فاکتور : با انتخاب هر سفارش و زدن گزینه چاپ فاکتور میتوانید فاکتور مربوط به سفارش را دریافت کنید. (نکته : اگر سفارشی  را انتخاب نکنید با زدن این گزینه همه سفارشات در صفحه موجود را در قالب یک فایل دانلود می کنید).

ثبت جمع آوری : با این گزینه به صورت دستی می توانید برای مرسوله را جمع آوری ثبت کنید و تغییر وضعیت سفارش را ثبت نمایید.

خروجی اسپید : با این گزینه فایل اکسلی از سفارشات اسپید دریافت میکنید .

خروجی اکسل : فایل اکسلی از تمامی سفارشات می توانید دریافت کنید.

آماده به ارسال : با انتخاب این گزینه وضعیت سفارش را به آماده به ارسال تغییر می دهید .

قسمت بعدی مشخصات مسوله را نمایش میدهد که شامل شماره سفارش ، شماره مرسوله و بارکد ، مشخصات فرستنده ، شهر فرستنده ، تاریخ و ساعت سفارش ، وضعیت سفارش ، سرویس پستی ، نوع پرداخت و وضعیت جمع آوری و تحویل حضوری را به ما می گوید . همچنین یک سری عمیات شما می توانید انجام دهید مانند آماده ارسال کردن سفارش و ویرایش سفارش ، و تغییر جمع آوری

با ویرایش سفارش شما میتوانید اطلاعات گیرنده و اطلاعات بسته ها را تغییر دهید.

در نظر داشته باشید با تغییر اطلاعات بسته مانند بسته بندی ، ابعاد بسته و وزن بسته که منجربه تغییر قیمت می شود با این وضعیت پیامکی برای فرستنده ارسال می شود و باید هزینه مازد را پرداخت نماید.

گزینه تغییر جمع آور به شما این امکان را می دهد که جمع آوری مرسوله را به فرد دیگری بسپارید.

می توانید با کلیک بر روی شناسه هر سفارش جزئیات سفارش را مشاهده فرمایید .

در قسمت اول اطلاعات سفارش و اطلاعات سفارش دهنده را نمایش میدهد .

در بخش بعدی اطلاعات مرسوله را نمایش میدهد و درگزینه هایی دارد که می توانید سفارش را ویرایش نمایید.

کنسلی سفارش : که در قسمت اول توضیحات داده شد در این قسمت می توانید برای هر مرسوله به صورت مجزا اقدام به کنسلی نمایید .

رهگیری از پست هم از سایت پست مرسوله را رهگیری میکنم

ویراش مرسوله هم مطابق با توضیحات قبلی به ویرایش مرسوله می پردازد .

جمع آوری شد : تغییر وضعیت سفارش به جمع آوری شد

ثبت پرداخت فوری : این گزینه مبلغی اضافه برای سفارش که باید فرستنده  یا گیرنده پرداخت  کند را برای مشتری ارسال میکنید.

چاپ فاکتور هم فاکتور سفارش را دانلود میکند

  • سفارشات (دیجی اکسپرس)

تمامی سفارشاتی که از سمت دیجی اکسپرس (دیجی کالا) ثبت می شود در این قسمت نمایش میدهد .

این قسمت هم همانند قسمت سفارشات فیلتر هایی برای ردیابی مرسوله مورد نظر داریم

همچنین در بخش بعدی که سفارشات را نمایش میدهد کد رهگیری ، فرستنده ، گیرنده ، شهر فرستنده و شهر گیرنده و همچنین تلفن همراه گیرنده قابل مشاهده است و شما در بخش عملیات می توانید توضیحاتی به سفارش اضافه نمایید .

همچنین برای مشاهده جزئیات سفارش بر روی کد رهگیری آن کلیک نمایید وارد صفحه جزئیات می شود که میتوانید از این صفحه رهگیری مرسوله را هم انجام دهید .

  • تکمیل شده ها :

در قسمت سفارشات ما گزینه هایی در زیر قسمت فیلتر داشتیم که یکی از از آن ها گزینه ها سفارشات تکمیل شده بود با انتخاب این قسمت و یا از منو قسمت تکمیل شده ها را انتخاب کنید تمامی سفارشاتی که تکمیل شده اند را برای شما به نمایش می گذارد .

  • نیاز به جمع آوری :

هماهند قسمت قبلی این گزینه هم جز فیلتر های تمامی سفارشات بود که با انتخاب این گزینه تمامی سفارشاتی که نیاز به جمع آوری دارند را مشاهده می فرمایید.

  • بار اولی :

با اولی اصطلاحا به سفارشاتی گفته می شود که توسط فرستنده و یا ثبت کننده سفارش برای اولین بار اقدام به ثبت سفارش نموده است که این گزینه هم همانند دو قسمت قبلی هم از قسمت فیلتر های تمامی سفارشات قابل دسترسی می باشد هم در قسمت منو ها در دسترس می باشد .

  • تحویل حضوری :

سفارشاتی که جمع آوری ندارند و فرستنده مرسوله را به دفتر نماینده و یا کوریر پستی تحویل میدهد .لیست این سفارشات را می توانید از قسمت تحویل حضوری مشاهده نمایید .

  • کنسلی سفارش :

این قسمت را در قیمت قبلی توضیح داده شد

بخش سوم : سفارشات

این قسمت مربوط به سفارشات سیستم قدیم یا لگسی می باشد

  • سفارشات (لگسی )

تمامی سفارشاتی که در سیستم لگسی یا همان app.postex ثبت شود در این قسمت نمایش داده می شود.

در این بخش هم به مانند سایر بخش ها، فیلترهایی جهت سهولت کار در نظر گرفته شده ست که شامل شماره سفارش ،نام کاربری ، تاریخ ثبت، شهر فرستنده وگیرنده، وضعیت سفارش ، نام گیرنده وفرستنده، منبع،تیک نیاز به جمع اوری و نیاز به توزیع وسفارش امن، انواع سرویس ها می باشد که با انتخاب هریک از آنها وزدن بر روی آیکون جستجو ، میتوان جستجو را محدود کرد وحتی از خروجی که نمایش داده می شود ،خروجی اکسل دریافت کرد. در این قسمت هم با کلیک کردن بر روی کد رهگیری وشماره سفارش ، صفحه ای که نمایش دهنده جزئیات آن سفارش می باشد .

همچنین شما می توانید بر روی شناسه هر مرسوله کلیک کرده و جرئیات آن را مشاهده نمایید.

باکلیک کردن بر روی دکمه امکان اختصاص جمع آور به این سفارش وجود دارد یعنی همکاران پشتیانی طبق دسترسی شهرهایی که دارند ، برای سفارش هایی که توسط مشتریان ثبت شده و گزینه نیاز به جمع آوری دارد؟ را روی گزینه بله قرارداده باشند انتخاب جمع آور انجام می دهند. اما با زدن دکمه امکان ویرایش محتویات سفارش در دسترس پشتیبان قرار میگیرد.

بعد از بازکردن جزئیات سفارش دریک نگاه کلی ، چاپ رسید )همان فاکتور سفارش(،حذف سفارش و اطالعات مربوط به همان سفارش شامل مشخصات سفارش، مشخصات مرسوله ،آدرس وتوضیحات سفارش دیده می شود که هریک به ترتیب توضیح داده می شوند.

  • محموله (دیجی اکسپرس)

در این قسمت شما می توانید لیست از سفارشات دیجی اکسپرس را بر اساس استان مشاهده نمایید همچنین تفکیک نوع کوریر هم نمایش داده می شود که در اینجا سرویس انتخابی پست پیشتاز می باشد .

  • محموله (لگسی) :

در این قسمت شما نمایی از سفارشات 15 روز گذشته از سفارشات سیستم لگشی یا همان app.postex را می توانید مشاهده نمایید که این سفارشات به تفکیک نوع کوریر ( که هر کدام با رنگ خاصی نمایش داده می شود ). و در نهایت کل سفارشات ثبت شده در یک استان را نمایش می دهد .

  • ثبت سفارش انبوه :

گزینه بعدی ثبت انبوه که شما می توانید فایل اکسل نمونه را دریافت کنید و سپس با بارگذاری اکسل داخل پنل به صورت انبوه ثبت سفارش را انجام دهید .

داخل فایل اکسل تمامی موارد ثبت سفارش موجود می باشد و می توانید با پر کردن این فیلد ها ثبت سفارش را انجام دهید.

  • مشکوک به مفقودی

در قسمت قبلی توضیحات داده شد

  • مرسولات برگشتی

این تب مربوط به آن دسته از سفارشات دیجی کالاست که به اصطلاح پست برای آن ها لاگ توزیع برگشتی ثبت شده است یعنی آن دسته از سفارشات که اگر روند آن ها را در سامانه رهگیری پست مشاهده کنید: گزینه مرسوله به فروشگاه اینترنتی / فرستنده عودت داده شد برای آن ها نمایش داده می شود. در این تب هم فیلتر هایی چون تاریخ آخرین وضعیت ، تاریخ ایجاد وشهر گیرنده وفرستنده جهت سهولت استفاد از آن در نظر گرفته شده ست. هم چنین با قرار دادن گزینه خروجی اکسل امکان دریافت گزارش از این تب به شکل اکسل هم در نظر گرفته شده ست.

  • رهگیری تجمیعی

این تب به این منظور در نظر گرفته شده ست که اگر تعداد زیادی از شماره سفارش یا کد رهگیری از سفارشات دیجی کالا را در اختیار داشته باشیم وبه دنبال اطلاعات این سفارشات مانند نام گیرنده یا فرستنده ، شهر فرستنده وگیرنده، محتویات آنها و… باشیم از طریق دانلود اکسل نمونه آن و بارگذاری آن به راحتی به اطالعات این سفارشات دست پیدا کنیم.

نمونه اکسل رهگیری تجمیعی دارای دو ستون به مانند تصویر زیر می باشد

همکاران توجه داشته باشند که برای گرفتن اطلاعات تنها پر کردن یکی از این دو ستون کافی ست. برای ستون درج گردند.DKشماره سفارش باید حتما شماره سفارش ها با بعد از بارگذاری اکسل صفحه ای مشابه صفحه زیر به شما نمایش داده می شود. که میتوان از آن خروجی اکسل نیز استخراج کرد.

  • مرسولات مفقودی :

مهم ترین بخشی که یک پشتیان درپنل با آن سروکار دارد ، بخش مرسولات مفقودی می باشد. تمامی مواردی که توسط دیجی کالا تحت عنوان موارد شکایتی جهت پیگیری به پستکس ارجاع داده می شود در این بخش قرار میگیرند . این تب نیز مشابه تمامی بخش ها ، بخش فیلتر ها را جهت سهولت کار، داراست.

-شناسه در واقع،شناسه سطری است که جهت پیگیری ارجاع داده شده ست

. -بارکد،همان کد رهگیری مرسوله ای می باشد که جهت پیگیری ارجاع داده شده ست.

-تاریخ ثبت، در واقع زمانی ست که آن مرسوله توسط دیجی کاال در پنل بارگذاری شده ست.(با انتخاب گزینه تاریخ ثبت -تا تاریخ ، جستجوی کیس ها محدود می شود.)

-آخرین وضعیت: منظور آخرین وضعیتی است که توسط پشتیبان برای هر مرسوله درج می شود.(انواع وضعیت ها به شکل کامل توضیح داده می شود.)

-وضعیت نهایی: مرسوالتی که در روند پیگیری آنها، برای آن ها وضعیت مفقودی پستکس یا مفقودی نماینده درج می گردد به تشکیل پرونده غرامت منتهی می شوند که نهایتا برای آن ها وضعیت پرداخت شده یا لغو شده درج میگردد .(لازم به ذکر است که که کلیه کیس ها در حالت ابتدایی روی گزینه بدون تشکیل پرونده غرامت هستند)

-کاربر: از بین کلیه اعضای تیم پشتیبانی به تصمیم مدیر تیم پشتیانی به جهت پیگیری هر مرسوله ، یکی از نفرات اختصاص پیدا میکند

–توضیحات: اگر همکاران پشتیبانی یا همکاران دیجی کالا در بخش توضیحات موردی درج کرده باشند با ذکر آن در بخش توضیحات می توان جستجو را محدودکرد. *

عودت به فرستنده: این قابلیت معطوف به زمانی ست که از طریق همکاران پشتیانی برای یک مرسوله در سامانه پست عودت به فرستنده درج گردد.( چگونگی روند انجام آن در مراحل بعدی توضیح داده خواهد شد.) *

نکته: کاربرانی که دسترسی با عنوان مدیر سیستم داشته باشند در قسمت بالای بخش فیلتر ، گزینه ی +افزودن را مشاهده میکنند. که میتوانند بارکد یا شماره سفارشی را شخصا به این بخش اضافه کنند.

در یک شمای کلی ، بخش مرسولات مفقودی مشابه تصویر بالا می باشد.هرمورد از مرسوالت مفقودی دارای ردیف، شناسه، بارکد، شماره سفارش مشتری، شهر،کاربر، تیک تماس با گیرنده،آخرین وضعیت، تیک عودت به فرستنده،وضعیت نهایی،کد EOP،تاریخ ثبت ، عملیات(تنها مدیران سیستم این دسترسی را دارند)می باشد. همچنین با کلیک بر روی گزینه خروجی اکسل ، میتوان ازکلیه موارد ثبت شده در این بخش خروجی اکسل دریافت کرد.

-نحوه بررسی کیس های شکایتی دیجی کالا:

یک کیس شکایتی که توسط دیجی کالا جهت پیگیری ارجاع داده می شود دریک نمای کلی مشابه تصویر می باشد.

درقسمت بالا ، اطلاعات مرسوله از قبیل نام ونام خانوادگی گیرنده، آدرس گیرنده ،شماره گیرنده وارزش ریالی مرسوله درج گردیده ست. باکلیک کردن برروی گزینه رهگیری از پست ، امکان بررسی آخرین روند مرسوله بدون مراجعه به سامانه رهگیری پست وجود دارد.

درقسمت بعدی بارکد آن سفارش ، شماره سفارش مشتری وتوضیحات که مشتری به دیجی کالا ارائه داده وتوسط همکاران دیجی کالا در این قسمت درج شده می باشد . قطعا شماره سفارش در این بخش با DK آغاز می شود. آنچه بعد از DK درج می گردد در اصطالح شیپمنت نامیده می شود. بعد از هر شیپمنت ، – عدد درج می گردد که نشان دهنده فقره آن سفارش می باشد . برای مثال شماره سفارش 1_242980249DK ، 242980249شیپمنت محسوب می شود و آنچه بعد از »– « درج شده یعنی عدد 1 فقره سفارش محسوب می شود. انتخاب از محتویات سفارش : با کلیک کردن بر روی این گزینه، محتویات سفارش نمایش داده می شود.

بخش آخر قسمت هایی ست که همکاران پشتیانی با آن سروکار دارند.

کاربر مسئول: سرپرست پشتیبانی روزانه کلیه مرسولات بدون کاربر را چک کرده وازبین اعضای تیم خود برای پیگیری آن مرسوله ،کاربری را اختصاص می دهد.. درحال حاضر از زمان اختصاص کاربر تا به نتیجه رساندن هرکیس شکایتی همکاران تیم پشتیانی 5 روز کاری فرصت دارند و پایان 5 روز باید کامنت نهایی خود را در بخش آخرین وضعیت به ثبت برسانند. مرسولات که بیش از 2ماه از تاریخ تولید بارکد آن ها گذشته باشد امکان پیگیری از جانب تیم پستکس را ندارند.

کاربر مسئول مشترک:به تشخیص سرپرست واحد پشتیبانی ، درصورت نیاز برای پیگیری هرمرسوله می توان از بین همکاران نفر دومی نیز انتخاب کرد.

آخرین وضعیت:مهم ترین بخش در این قسمت دانستن مفهوم هریک از این وضعیت ها می باشد.

که در قسمت مفقودی ها این موارد توضیح داده شده است .

بخش چهارم : تحویل تجمیعی

  • ایجاد تحویل تجمیعی :

از بخش های مهم برای نمایندگانی که کار موارد پستی دیجی کالا را انجام می دهند می باشد. همکاران پشتیبانی در نظر داشته باشند که پستکس از دوجهت با دیجی کالا همکاری دارد1. تحویل حضوری (پودو:) مراکز تحویل حضوری دیجی کالا می باشد که بسیاری از نمایندگی های پستکس آن را اخذ کرده و از طریق نیز درآمدزایی میکنند. 2 ارسال پستی (که به شکل درون شهری می باشد یعنی توسط شعب دیجی کالا جهت خوانش بسته ها در پست تحویل نماینده میگردند. البته در این لحظه تقریبا همه شعب دیجی کالا نمایندگی پستکس را نیز دریافت کرده اند وتحت عنوان ایجنت دیجی کالا فعالیت می کنند)

کلیه نمایندگانی که در بخش پستی دیجی کالا فعالیت میکنند موظف هستند روزانه خروجی اکسلی که از طریق سامانه دیجی کالا دریافت میکنند(اصطلاحا به آن خروجی سوپرنوا گفته می شود) در پنل بارگذاری کنند و خروجی که از آن تحت عنوان بارکد میله ای دریافت میکنند پرینت گرفته و با خود در زمان مراجعه به پست همراه داشته باشند. این خروجی ها و پی دی اف بارکد میله ای در گروه ایتا region postexبارگذاری می شود و همکاران تیم پشتیبانی با توجه به استان هایی که در اختیار دارند این موارد را بررسی نمایند. این اکسل ها در واقع به عنوان رسید ما از نمایندگان می باشد. در صورت عدم بارگذاری ، پستکس مسئولیتی به جهت پیگیری شماره رهگیری که در بخش لیست تحویل تجمیعی نباشد ندارد.

در این بخش یک فایل نمونه داریم که کلیه اکسل ها باید با توجه به فرمت مشخص شده باشند.

حتما باید ستون های اکسل های بارگذاری شده مطابق با اکسل نمونه باشد، در غیر این صورت امکان بارگذاری موجود نمی باشد.

خروجی دریافتی باید مشابه تصویر بالا باشد. این خروجی را نمایندگان همراه خود زمان تحویل بار به پست می برند.

  • لیست تحویل تجمیعی

دراین بخش کلیه خروجی های اکسل بارگذاری شده ( درواقع لیست بارکد میله ای )قابل مشاهده می باشد.

در این بخش نیز فیلترهایی جهت سهولت کار در نظر گرفته شده ست.

با استفاده از نام شعبه ، بارکد اعلامی و تاریخ آخرین تغییر وضعیت امکان جستجو در این بخش وجود دارد. حتی برای کوچک کردن محدوده جستجو این امکان وجود دارد که از دو گزینه همه یا مساله دار استفاده کرد که محدوده جستجو کوچک تر شود.

برای هر خروجی آپلود شده در سامانه ، بخش های مختلفی از جمله شناسه ( در واقع مشابه ردیف است)، شعبه ، تعداد بارکد ( نمایش دهنده تعداد بارهای تحویل شده در آن تاریخ می باشد)، تعداد بارکد های مساله دار) نمایش دهنده تعداد بارهایی است که در سفارشات آن تاریخ نماینده قراردارد اما جز موارد مشکوک به مفقودی محسوب می شوند)،تاریخ تحویل (طبق تاریخی که بار در پست خوانش شده ست نمایش داده می شود)، تاریخ بارگذاری(منظور تاریخ بارگذاری اکسل در سامانه ست) و عملیات(دسترسی تنها برای کاربرانی که نقش مدیر سیستم دارند وجود دارد که امکان حذف بارکد میله ای در صورت بارگذاری اشتباه را فراهم می کند ،کاربران با نقش های دیگر تنها میتوانند روی گزینه پرینتر کلیک کرده وپرینت بارکد میله ای را داشته باشند) در نظر گرفته شده ست. با کلیک کردن بر روی هریک از شناسه های آبی رنگ، صفحه زیر به شما نمایش داده می شود.

دراینجا وضعیت تک تک بارکدهای موجود در خروجی اکسل بارگذاری شده وجود دارد. هر نماینده موظف است در زمان بارگذاری خروجی خود بر روی گزینه سبز (رنگ آماده به ارسال) بزند.درصورتی که آماده به ارسال زده نشود ممکن است پست، مرسولات را از نماینده تحویل نگیرد یا اینکه تغییر وضعیت مرسوالت در این بخش نمایش داده نشود. پس یکی از کارهای مهم نمایندگان این است که در زمان آپلود خروجی خود، حتما آماده به ارسال زده شود. دراین قسمت گزینه رهگیری پست هم در نظر گرفته شده که می توان روند هربارکد را بدون مراجعه به سامانه رهگیری پست مشاهده کرد.

همچنین گزینه چاپ بارکد اینجا هم در نظر گرفته شده ست. با کلیک بر روی گزینه خروجی اکسل می توان یک خروجی از سامانه دریافت کرد.

همچنین با زدن گزینه مشاهده مسئله دار ها میتوان تعداد موارد مشکوک به مفقودی از همان خروجی را مشاهده کرد.

  • آماده به ارسال نشده ها:

در این قسمت تمامی مواردی که در تحویل تجمیعی بارگذاری شده اند اما برای آنها آماده به ارسال زده نشده است مشاهده می شوند.

بخش پنجم : درخواست ها

  • تیکت ها :

شامل سه بخش تیکت های باز، در انتظاروبسته شده می باشد.

تیکت های باز، تیکت های ثبت شده ای هستند که هنوز مشاهده و پاسخ داده نشده اند.

تیکت های در انتظار ، تیکت هایی هستند که مشاهده شده اما پاسخ داده نشده اند.

تیکت های بسته شده، تیکت های بسته شده تیکت هایی هستند که مشاهده شده وپاسخ داده شده اند.

همچنین شما می توانید بر اساس واحد هم تیکت ها را فیلتر نمایید و لیست تیکت های هر واحد را مجزا مشاهده نمایید

  • کنسلی سفارش :

این بخش در قسمت کارتابل به طور کامل توضیح داده شده است .

  • برداشت از کیف پول

این قسمت هم در بخش کارتابل توضیح داده شده است

  • شکایت ها :

اگر شکایتی از طرف مشتری ثبت شده باشد،یا طی تماس تلفنی مشتری شکایت خودرا به بخش پشتیبانی اعلام  کند، در این بخش درج میگردد. در فرم شکایت نوع شکایت باید مشخص باشد:اگر مرسوله مشتری مفقود شده باشد ،در بخش نوع شکایت، مفقودی درج می گردد.؛ اگر مرسوله مشتری آسیب دیده باشد در بخش نوع شکایت ، خسارت درج می گردد. اگر از رفتار نماینده شکایتی داشته باشد در بخش نوع شکایت، شکایت رفتاری از نماینده درج می شود،. اما اگر همکاران تیم پشتیبانی از عملکرد نماینده نارضایتی داشته باشند، در بخش رفتاری سازمانی نماینده درج میکنند.تعداد این شکایات در ماه نهایتا در کارنامه نمایندگی ماهانه نماینده تاثیرگذار خواهد بود.

بعد از بررسی شکایت ثبت شده توسط مشتری در صورتی که جلب رضایت مشتری انجام شود ، گزینه جلب رضایت شده و در صورتی که جلب رضایت مشتری حاصل نشود ، گزینه جلب رضایت نشده درج می گردد.

بخش ششم : شیپیتو

شیپیتو چیست؟ با استفاده از هوش مصنوعی شیپیتو، میتوان با مشخص کردن تعداد مسیر توزیع یا جمع آوری، میزان حجم قابل حمل خودرو،وزن مرسوالت ، مدت زمان عملیات روزانه، مبدا و مقصد مرسوالت میتوان به بهترین محاسبه مسیر بندی، تعداد خودروی مورد نیاز و میزان مسافت ، با استفاده از الگوهای ترافیک آفالین و آنالین دست یافت.

  • داشبرد شیپیتو :

در این قسمت نمای کلی از سفارشات جمع آوری شده ، توزیع شده ، تحویل به انبار ، تحویل به شرکت پستی و … را مشاهده می فرمایید و همچنین می توانید با استفاده از فیلد بالای صفحه تاریخ مورد نظر را انتخاب نمایید و نمایی از صفارسات در آن تاریخ را مشاهده نمایید .

  • ارجاع شده ها :

تسک هایی که نماینده در یک روز دارد را به همراه عنوان تسک مشخص می کند و نمایش می دهد و شما می توانید با فیلتر بالا تصویر بر اساس نماینده و روز انجام وظیفه فیلتر کرد .

  • مرسولات

در این قسمت شما می توانید مرسولاتی را که ثبت شده هستند مشاهده نمایید و به نماینده خاص ارجاع داده شود تا در وظایف جاری نماینده ثبت شود.

در قسمت ابتدایی صفحه شما فیلتر هایی مشاهده می نمایید همانند تصویر زیر که بر اساس تمامی سفارضشات ، ارجاع شده ها ، ارجاع نشده تقسیم می شود

در قسمت سفارشات شما بارکد سفارشات فرستنده تاریخ و زمان ثبت  ،وضعیت سفارش ، سرویس پستی ، جمع آوری و عملیات را مشاهده می فرمایید .

در بخش عملیات گزینه ارجاع به نماینده ، تعویق جمع آوری دیده می شود.

بخش تغییر نماینده می توانید نماینده ، راننده ، تاریخ جمع آوری را ثبت کنید .

  • پنل ها

برنامه های زمان بندی جمع آوری و توزیع در مناطق مختلف را می توانید از این قسمت تغییر دهید و برنامه تازه اضافه نمایید .

همانگونه که در تصویر مشاهده می کنید جدول زمان بندی شامل ستون های مختلف می باشد مانند زمان شروع و زمان پایان ، فعال و غیر فعال بودن برنامه ، نیاز به بهینه سازی ، نیاز به جمع آوری ، پودو و عملیات که شامل دوره پنل می باشد

دوره پنل در واقع تسک یا وظیفه ای هست که برای هر سفارش باید انجام شود مانند جمع آوری ، توزیع و… که در این قسمت تعریف شده و شما میتوانید تسک جدیدی هم به ان با زدن بر روی دکمه افزودن دوره برنامه جدید اضافه فرمایید.

  • زمانبندی ها :

این قسمت زمان شروع هر فعالیت را مشخص میکنید به عنوان مثال شروع زمان جمع آوری را اگر ساعت 8 صبح برای منقطه خاصی مانند تهران قرار دهید بعد از این زمان مرسولات در برنامه جمع آوری نماینده ها مینشیند و وظیفه برایشان شروع میشود .

در این قسمت شما میتوانید زمانبندی جدیدی برای تسک مورد نظر در منطقه مورد نظر با زدن بر روی دکمه افزودن زمان بندی ایجاد نمایید.

 

فصل دوم : مالی

 بخش اول : کیف پول :

  • تسویه های در حال بررسی

این درخواست مربوط به سیستم جدید می باشند یا همان web.postex که لیستی از درخواست های تسویه را نمایش می دهد این لیست شامل درخواست برداشت از کیف پول ، در تسویه پس کرایه و … می باشد و مربوط به واحد مالی می باشد.

جدول نمایش درخواست ها شامل ستون های مختفلی می باشد که از مهم ترین آن ها می توان به وضعیت , عملیات اشاره کرد .

وضعیت شامل استاتوس های مختلفی می باشد که با تغییر در عملیات وضعیت پرداخت هم تغییر می کند . در اخر هم گزینه کیف پول می باشد که لیستی از تراکنش های کیف پول را نمایش میدهد .

  • تراکنش های کیف پول

در این قسمت هر تراکنشی از سمت کیف پول انجام شده باشد را نمایش میدهد البته شما میتوانید این درخواست ها را به صورت فیلتر شده هم مشاهده نمایید .

  • درخواست های پرداخت فوری

این قسمت لیستی از درخواست هایی هستند که باید بابت سفارش مبلغ اضافه تری را پرداخت کنند .

همچنین شما می توانید بر روی ارسال لینک پرداخت کلیک نمایید و انتخاب کاربر و مبلغ پیامکی برای مشتری ارسال نمایید .

 

فصل سوم : نمایندگان

  بخش اول : نمایندگان

  • درخواست های نمایندگی

در این قسمت شما می توانید لیستی از درخواست های نمایندگی را مشاهده کنیدو با استفاده از فیلتر هایی که دارد لیست مورد نظر را فیلتر کنیم برای خودتان .

همانطور که مشاهده می فرمایید در قسمت بالایی این لیست شما فیلتر هایی را مشاهده می نمایید که میتوانید لیست را فیلتر نمایید. و در قسمت پایینی جدول لیست درخواست ها می باشد که شامل نام ، شماره همراه ، کد ملی ، شهر /استان ، وضعیت درخواست ، تاریخ و عملیات می باشد که در قسمت عملیات شما می توانید ویرایش انجام دهید .

این قسمت شما اطلاعت هویتی را به عنوان بخش اول مشاهده می نمایید .

در قسمت بعدی اطلاعات محل سکونت می باشد و در آخر اطلاعات نمایندگی هستش .

بعد از بررسی نهایی مسئول نهایی باید درخواست را تایید و یا رد کنید که با انجام هر کدام از این ها وضعیت درخواست تغییر می نماید.

  • درخواست های فروشگاه :

این قسمت هم همانند درخواست نمایندگی می باشد

  • لیست نمایندگان :

در این بخش کلیه نمایندگان پستکس اعم از فعال و غیر فعال نمایش داده می شوند. در این بخش نیز فیلترهایی جهت محدود کردن جستجو در نظر گرفته شده ست.

فیلترهای این بخش شامل نام، شماره موبایل، کد ملی ، تاریخ پایان قرارداد(قراردادهای پستکس تا پایان اسفند هر سال هستند) ، وضعیت، تیک جمع آور، توزیع کننده و شهر می باشد.

تصویر بالا نمایش دهنده لیستی از نمایندگان فعال وغیر فعال می باشد. با کلیک کردن بر روی گزینه ویرایش درقسمت عملیات ،فرم درخواست نمایندگی که شامل سه بخش اطلاعات هویتی، اطالعات مالی و اطلاعات درخواست پس کرایه می باشد ،نمایش داده می شود.

در این قسمت شما می توانید اطلاعات نماینده را ویرایش نمایید همچنین در قسمت پایینی لیست شما می توانید لیست رانندگان و لیست انبار های نمایندگان را ویرایش دهید .

در قسمت لیست نمایندگی در قسمت عملیات علاوه ویرایش گزینه ترسیم محدوده فعالیت هستش که شما میتوانید پلیگان مورد نظر برای نماینده را بکشین .

  • دفاتر پستی :

لیستی از دفاتر پستی را نمایش می دهد.

در این لیست شما می توانید فیلتر هایی همانند سایر قسمت های دیگر می توانید استفاده نمایید.

  • شرکت های پستی:

لیستی از شرکت های پستی را نمایش میدهد که شما میتوانید حذف و اضافه نمایید.

  • انبار های شرکت های پستی :

این قسمت لیست انبار های شرکت های پستی را نمایش میدهد که می توانید همانند قسمت های قبلی ویرایش حذف و اضافه نمایید .

برای این نوشته برچسبی وجود ندارد !

نظرات کاربران

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *